AgroAgro kopen

Agro kopen bij HEVU

Afrastering kopen kunt u bij Handelsonderneming HEVU al sinds 1983. Of u nu zzp’er of hobbyklusser bent of werkzaam bent bij een multinational, u kunt altijd bij ons terecht. Voor Afrastering, professioneel en semi-professioneel, bent u bij ons aan het juiste adres.

Agro online kopen

Afrastering wordt aangeboden in onze winkel en online op www.hevutools.nl. Wij bieden een uitgebreid assortiment van Apparaten en (schrik)draad, koord en lint tot Isolatoren.

Handelsonderneming HEVU verkoopt uitsluitend A-merk producten, populair merk Afrastering die we verkopen is Koltec.

Agro kopen tegen scherpe prijzen

Handelsonderneming HEVU streeft er dagelijks naar om voor u de beste aanbiedingen op te sporen en aan te bieden. Bent u benieuwd of er ook een aanbieding in de categorie Agro voor u aanwezig is? Kijk dan op onze aanbiedingenpagina.

Agro in de winkel zien?

Wilt u liever een product vooraf bekijken of in de winkel kopen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel op Beekerheide 20 in Beek en Donk. Met onze ruime openingstijden staan we altijd voor u klaar!

Heeft u vragen over een product of advies nodig bij het kopen van Agro? Neem dan contact met ons op. Dit kan door: gebruik te maken van de whatsappfunctie, te mailen naar [email protected], te bellen naar 0492-386140 of binnen te lopen in onze winkel. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Houdt hierbij wel rekening met onze openingstijden.

Whatsapp