TuingereedschapTuingereedschap kopen

Klussen in de tuin of op het werk doe jij met stevig gereedschap. Of je nu grote oppervlakken wil schoonspuiten óf een perkje wil aanleggen voor jouw gloednieuwe hortensias. Voor het beste tuingereedschap voor thuis, de tuin én in de stal ben je bij ons aan het juiste adres!

Al meer dan 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in gereedschap voor boer, bouw en industrie. Of je nu zzp’er of hobby klusser bent of werkt bij een multinational: je kunt altijd bij ons terecht voor jouw gereedschap. Huis- tuin en stalgereedschap dat zowel professioneel als semi- professioneel is, vind je bij Hevu Tools. Bestel het gemakkelijk via onze webshop of bezoek onze winkel in Beek en Donk.

Breed assortiment tuingereedschap

Wij begrijpen als geen anders dat goed gereedschap een must is voor elke vakman en hobbyklusser. Daarom vind je binnen ons assortiment het perfecte tuingereedschap voor jouw klus. Van hogedrukreinigers tot tuinbewatering en van klein tuingereedschap tot terrasverwarming. Wij hebben het voor jou! Tuingereedschap kopen doe je gemakkelijk online óf in onze winkel.

Wij verkopen uitsluitend A-merk producten van populaire merken zoals Labora, Solide, Gardena en nog veel meer. Met ruim 300 merken hebben wij een breed assortiment waar jij alles kunt vinden. Denk aan een tuingereedschap set zodat je alles compleet hebt. Maar ook elektrisch tuingereedschap om gemakkelijk en snel jouw klus af te ronden.

Tuingereedschap in onze winkel bekijken? Kom langs!

Wil jij liever een product vooraf bekijken of in de winkel kopen? Dan ben jij van harte welkom in onze winkel op Beekerheide 20 in Beek en Donk. Hier helpen we je graag verder als je vragen hebt. Wij voorzien jou van vakkundig advies. Zo ga jij met het beste gereedschap naar huis. Weet jij al wat je zoekt? Plaats jouw bestelling dan gemakkelijk via onze webshop!

Whatsapp