WatertechniekWatertechniek kopen

Watertechniek kopen bij HEVU

PVC- en beregeningsmaterialen kopen kunt u bij Handelsonderneming HEVU al sinds 1983. Of u nu zzp’er of hobbyklusser bent of werkzaam bent bij een multinational, u kunt altijd bij ons terecht. Voor PVC- en beregeningsmaterialen, professioneel en semi- professioneel, bent u bij ons aan het juiste adres.

Watertechniek online kopen

PVC- en beregeningsmaterialen wordt aangeboden in onze winkel en online op www.hevutools.nl. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan pvc- en beregeningsmaterialen/

Handelsonderneming HEVU verkoopt uitsluitend A-merk producten.

PVC- en beregeningsmaterialen kopen tegen scherpe prijzen

Handelsonderneming HEVU streeft er dagelijks naar om voor u de beste aanbiedingen op te sporen en aan te bieden. Bent u benieuwd of er ook een aanbieding in de categorie Watertechniek voor u aanwezig is? Kijk dan op onze aanbiedingenpagina.

PVC- en beregeningsmaterialen in de winkel zien?

Wilt u liever een product vooraf bekijken of in de winkel kopen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel op Beekerheide 20 in Beek en Donk. Met onze ruime openingstijden staan we altijd voor u klaar!

Heeft u vragen over een product of advies nodig bij het kopen van PVC- en beregeningsmaterialen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door: gebruik te maken van de whatsappfunctie, te mailen naar [email protected], te bellen naar 0492-386140 of binnen te lopen in onze winkel. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Houdt hierbij wel rekening met onze openingstijden.

Whatsapp