Verf en toebehorenVerf en toebehoren kopen

Verf en toebehoren kopen bij HEVU

Verf en toebehoren kopen kunt u bij Handelsonderneming HEVU al sinds 1983. Of u nu zzp’er of hobbyklusser bent of werkzaam bent bij een multinational, u kunt altijd bij ons terecht. Voor Verf en toebehoren, professioneel en semi-professioneel, bent u bij ons aan het juiste adres.

Verf en toebehoren online kopen

Verf en onderhoud wordt aangeboden in onze winkel en online op www.hevutools.nl. Wij bieden een uitgebreid assortiment van Verven en Verftoebehoren.

Handelsonderneming HEVU verkoopt uitsluitend A-merk producten, populaire merken Verf en onderhoud die we verkopen zijn o.a. Koopmans, Tenco en Color Expert.

Verf en toebehoren kopen tegen scherpe prijzen

Handelsonderneming HEVU streeft er dagelijks naar om voor u de beste aanbiedingen op te sporen en aan te bieden. Bent u benieuwd of er ook een aanbieding in de categorie Verf en onderhoud voor u aanwezig is? Kijk dan op onze aanbiedingenpagina.

Verf en toebehoren in de winkel zien?

Wilt u liever een product vooraf bekijken of in de winkel kopen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel op Beekerheide 20 in Beek en Donk. Met onze ruime openingstijden staan we altijd voor u klaar!

Heeft u vragen over een product of advies nodig bij het kopen van Verf en toebehoren? Neem dan contact met ons op. Dit kan door: gebruik te maken van de chatfunctie, te mailen naar [email protected], te bellen naar 0492-386140 of binnen te lopen in onze winkel. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Houdt hierbij wel rekening met onze openingstijden.

Whatsapp