GereedschapGereedschap kopen

Gereedschap kopen bij HEVU

Gereedschap kopen kunt u bij Handelsonderneming HEVU al sinds 1983. Of u nu zzp’er of hobbyklusser bent of werkzaam bent bij een multinational, u kunt altijd bij ons terecht. Voor Gereedschap, professioneel en semi-professioneel, bent u bij ons aan het juiste adres.

Gereedschap online kopen

Gereedschap wordt aangeboden in onze winkel en online op www.hevutools.nl. Wij bieden een uitgebreid assortiment van Elektrisch gereedschap en Accu gereedschap tot Handgereedschap.

Handelsonderneming HEVU verkoopt uitsluitend A-merk producten, populaire merken Gereedschap die we verkopen zijn o.a. Hikoki powertools, Flex powertools en Eibenstock.

Gereedschap kopen tegen scherpe prijzen

Handelsonderneming HEVU streeft er dagelijks naar om voor u de beste aanbiedingen op te sporen en aan te bieden. Bent u benieuwd of er ook een aanbieding in de categorie Gereedschap voor u aanwezig is? Kijk dan op onze aanbiedingenpagina.

Gereedschap in de winkel zien?

Wilt u liever een product vooraf bekijken of in de winkel kopen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel op Beekerheide 20 in Beek en Donk. Met onze ruime openingstijden staan we altijd voor u klaar!

Heeft u vragen over een product of advies nodig bij het kopen van Gereedschap? Neem dan contact met ons op. Dit kan door: gebruik te maken van de whatsappfunctie, te mailen naar [email protected], te bellen naar 0492-386140 of binnen te lopen in onze winkel. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Houdt hierbij wel rekening met onze openingstijden.

Whatsapp