Ga naar retourportaal


Retourneren

U heeft het recht als hevutools klant om jouw bestelling binnen 30 dagen na levering zonder reden naar ons te retourneren. Om aan te geven dat jij jouw bestelling wilt retourneren, ga je naar ons retourportaal. Na het aanmelden van uw retouren heeft u nogmaals 14 dagen om het artikel of de order daadwerkelijk retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. (uitgezonderd palletzendingen)

De kosten van u thuis naar onze winkel zijn voor de koper. Het aankoopbedrag met de verzendkosten (mits de complete order wordt geretourneerd) van de teruggekomen producten wordt binnen 14 dagen na aanmelding van de retour aan u overgemaakt.


Retourneren in de winkel

U heeft het recht om de bestelling binnen 30 na ontvangst te annuleren of een deel hiervan, gratis retourneren in onze winkel in Beek en Donk. U krijgt dan het bedrag van artikel(en) inclusief de verzendkosten gecrediteerd.

Let op! vergeet niet je bestelbewijs!

Kosten: gratis


Annulering van uw bestelling

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een mail te sturen naar [email protected] met hierin vermeld de reden en het ordernummer. (zonder ordernummer kan uw bestelling niet geannuleerd worden)

Kosten: gratis


Retour verplichtingen

  • Producten moeten, indien mogelijk, in originele staat (ongebruikt & originele verpakking) worden geretourneerd.
  • Producten moeten verstuurd worden in omdoos, stevig verpakt waardoor het pakket geen schade oploopt tijdens de levering. Het retour label dat je automatisch ontvangt via het retour portaal dient gebruikt te worden voor de verzending.
  • Als de verpakking ontbreekt, er schade aan het product is of het product incompleet is zullen wij de eventueel waardevermindering in rekening brengen en van het retourbedrag in houden.
  • Retouren en garanties kunnen alleen in behandeling genomen wanneer ze voorzien van factuur of pakbon.
  • Op maat gemaakte / ingekorte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

 

Garantie

Als u bij ons een product koopt, kunt u verwachten dat hij aan alle eisen voldoet. Het product is geschikt voor niet anders dan normaal gebruik. Schort er binnen de garantieperiode iets aan? Meld het product dan aan voor onze garantieservice en we gaan er voor u naar kijken! Wij volgen altijd hetgeen de wet voorschrijft, geen zorgen.

Machine valt binnen de garantie
Controleer eerst de garantieregeling (per merk) in de onderstaande tabel. Voldoet uw product hieraan? 
Meld het product dan aan via [email protected] met daarin het ordernummer en uitleg van het defect en evt bewijs van de verlengde garantie. We gaan er dan zo spoedig mogelijk naar kijken! U ontvangt na aanmelding een bevestiging van ons met aanvullende instructies.

Let op! Standaard fabrieksgarantie is minimaal 1 jaar, mits de machine wordt aangemeld voor verlengde garantie (Hikoki, AEG) hier bent u zelf verantwoordelijk voor volgens de privacywetgeving.

 
Merk Garantietermijn
AEG power tools 1 jaar*
Airpress 2 jaar**
Dutack 2 jaar
Duss 1 jaar
Eibenstock 1 jaar
Eurom 3 jaar
Flex tools 2 jaar
Gardena 2-5 jaar
Hikoki 1 jaar***
PerfectPro 2 jaar
Scangrip 3 jaar
Swinko 1 jaar
Sheppach 2 jaar

Uitzonderingen

* Bij online aanmelding ontvang je 3 jaar garantie
** Professionele HL/HK/K serie 3 jaar
*** Bij online aanmelding ontvang je 3 jaar garantie

Voor garantie(eisen) van andere merken, vraag aan één van onze klantenservice medewerkers voor meer informatie.

Whatsapp