De leukste tips en inspiratie voor jouw klus!

Elektrisch verwarmen: 4 stappen!

Elektrisch verwarmen: 4 stappen!

Elektriciteit opwekken is duurzamer dan fossiele alternatieven zoals gas. Niet zo gek dat verwarmen middels een centraal verwarmingssysteem met cv-ketel én een wirwar aan leidingen en radiatoren zijn eind nadert. Tijd om over te stappen naar elektrisch verwarmen met één van onze kachels. Niet alleen duurzaam, maar ook nog eens goedkoper dan stoken op gas! Nu hoor ik je denken: Waar begin ik en hoe kies ik de juiste elektrische kachel voor in mijn woning? Laat dat maar aan ons over!

6 eenvoudige tips voor energie besparen

6 eenvoudige tips voor energie besparen

De energieprijzen rijzen de pan uit! Ik hoor je al denken: wat nu? Tijd om energie te besparen én bij te dragen aan een duurzamere toekomst. En geloof me, dat is makkelijker dan je denkt. Met een paar simpele oplossingen bespaar je al snel honderden euro’s per jaar. Tijd om aan de slag te gaan!

Werkkleding voor in de winter

  • Geplaatst op
  • Door Joey van den Heuvel
  • Geplaatst in Werkkleding, Winter
Werkkleding voor in de winter

Als werknemer in de bouw- en aannemersbranche weet jij natuurlijk maar al te goed hoe belangrijk het dragen van werkkleding is. Maar welke werkkleding is nu het meest geschikt voor in de winter? Wij helpen je een handje, zodat jij (ook) dit jaar goed voorbereid de winter in gaat!

Tuinonderhoud in de herfst: 6 tips!

  • Geplaatst op
  • Door Joey van den Heuvel
  • Geplaatst in Herfst, Tuin
Tuinonderhoud in de herfst: 6 tips!

Bladeren verkleuren en de temperatuur begint langzamerhand te dalen. Dat kan maar één ding betekenen: de herfst is in aantocht! Hét moment om jouw tuin eens flink aan te pakken. En doe je nu alle klusjes die moeten gebeuren? Dan ga jij ongetwijfeld met een gerust gevoel het najaar in. Wij geven jou 6 tips voor tuinonderhoud in de herfst. Volg onderstaande tuintips en zorg ervoor dat ook deze herfst jouw tuin er weer piekfijn bij staat.

Whatsapp